Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

» »

#24 of 41 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Spigen Ultra Hybrid Case Samsung Galaxy S6 G920

Spigen Ultra Hybrid Case Samsung Galaxy S6 G920
Price Rp 310.000
Description

The Ultra Hybrid Series™ case is the “clear” choice in protection. As the only true one-piece hybrid case, it is a perfect blend of a bumper and a full enclosure case. The soft yet durable TPU bumper securely encases the device to provide excellent protection and grip while maintaining the minimalistic look. The case features Air Cushion Technology corners for secure drop protection. The buttons are completely redesigned to be flush with the bumper and includes embossed volume and power symbols for a refined look and comfortable experience. The transparent rear panel also fully protects the device while revealing the natural beauty design along with the logo.

  • Clear Hard Back Panel + Flexible Matte Bumper = Dual protection
  • New bumper case design with back protection
  • Slim design with reimagined volume and power buttons
  • Secure Drop Protection - Air Cushion Technology Corners
  • 4-point Rear Guard for backpanel protection
  • Lay on the table design: 0.8mm lip for optimal screen protection
  • Scratch-Free Design: The lips on both front and back protect the screen and the back panel from scratches
Information
Others