Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

» »

#1 of 1 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Rock Multiple Series Folio Bag Tablet and Smartphone - Max.10.6inch

Price Rp 500.000
Rp 400.000
Beli
Warna

ROCK Multiple Series
Rock multiple series universal bag for 9.7-10.6 inch tablet pc. Double zipper bags design, perfect combination of tablet protective cover and storage bag. Made of imported nylon with shantung silk & velvet lining. Four soft TPU frames fix tablet firmly and does not scrape the screen. It features five card slots, three slide pockets and one zipper pocket to store 5.5inch phone, power bank, earphone cable, cards, etc. There is a back slot pocket to store Bluetooth keyboard. Gives your tablet pc good protection and has adjustable stand functon.

  • Made of imported nylon with shantung silk & velvet lining
  • Best combination of tablet protective cover and storage bag
  • Soft four TPU frames hold tablet firmly and securely
  • Features five card slots, three side pockets and one zip pocket
  • Convenient bluetooth keyboard storage
  • Multi-angle adjustable stand function
  • Comes with wrist strap for easy carrying
  • Waterproof, anti-scrape, wear resistant, difficult to deform
  • Size : 28 x 21.5x 4cm
  • Exquisite packing box
Information
Others