Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

» »

#10 of 19 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Smile HD Tempered Glass Samsung Galaxy A8 a800

Smile HD Tempered Glass Samsung Galaxy A8 a800
Price Rp 85.000
Description

Smile HD Clear 0.3mm Explosion-proof Tempered Glass Screen Film (Arc Edge)
Brand new Smile high quality explosion-proof temperd glass guard film. Made by chemical processed real glass, it has excellent window display, high transparency, high sensitivity and delicate touch feeling. The premium tempered glass has an oleophobic coating to prevent fingerprints and other contaminants. Ultrathin design, but it has 9H strong hardness, super anti-scratch. Arc edges, smooth and safe. It protects your screen from oil, scratch, abrasion and impacts while maintaining super high definition visuals. Tailor made, no need to cut it.

  • Made by chemical processed real glass
  • High transparency and super smooth surface for delicate touch
  • Oleophobic coating prevents fingerprints
  • 9H strong hardness, super anti-scratch
  • Ultra-thin, the thickness is only 0.3mm
  • Arc edges, smooth and safe
  • Perfect adhesion, easy to apply
  • Exquisite packing box
Information
Others