Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

Oppo » Neo R831T

#5 of 8 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Mercury Pearl Jelly Case Oppo Neo R831T

Price Rp 80.000
Warna

Spend much of your time texting, calling, surfing, listening, watching, gaming, and more on your mobile phone. With excessive mobile phone use, it become scratched, dropped, and worn out. As a necessity gadget in today’s busy life, it needs extra protection to keep it last. Protect your phone in a more stylish way with the Mercury Color Pearl Jelly Case.

Strong shock tolerance//Strong seismic capacity.Anti-wear. No need to remove the phone case. Convenient to use. Beautiful. Environmental. fit your mobile phone well, comfortable, anti-skidding. Can be washed again and again. No any harm to human.

Strong and durable protection. It is specially designed to keep from various kinds of impact. Constructed from TPU material with high-quality pearl and UV coating, it is not only capable of protecting your phone but it also provides a glossy luxurious finish. It perfectly fits your phone while keeping full access to all functions. 

Description :

  • Precision cutouts allow full function of all ports, buttons, cameras, speakers, and mics.
  • Material - TPU (Thermoplastic Polyurethane) - Highly resistant to oil, dirt, and scratches with finished look of a hard case but shock absorption of a soft case
  • Designed in New York. Made in Korea.
Information
Others