Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

»

#3 of 3 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Kuboq Case Advanced TPU Blackberry Z30

Price Rp 100.000
Warna

Description :
Introducing the KUBOQ Advanced TPU case by Memo, made specifically for smartphone. This protective cover keeps your devices in mint condition all-year-round protecting it from dust, dirt, scratches and scuffs. The smooth glossy finish adds elegance, making it easy to take in and out of your pocket. The slim design molds perfectly around, while keeping all of its features available for use. Made out of advanced durable and flexible thermoplastic polyurethane material so you can be confident your device is well protected. 

Feature :

  • Glossy finish adds a very smooth touch and surface to your Galaxy S4
  • Slim design molds perfectly around your smartphone keeping it sleek and stylish
  • Provides full access to all of the Galaxy S4 ports, slots and features
  • Includes 1x screen protector and 1x cleaning cloth 
Information
Others