Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

» »

#2 of 2 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Kalaideng Unique Leather Case Samsung Galaxy S2 i9100

Price Rp 160.000 Beli
Warna

Stylish all around protection for your smartphone. This Case can also be used as a stand. The Closing lash has a magnet attached holding the display flap closed. Quick and easy to inserting and removing of the device. Device stays fully operable while in case. Cut-outs for all connectors and functions.

Features :

  • Perfectly fit for your devices with extremely precise modeling production process.
  • Solid and Tenacious to fully protect your phone.
  • Accurate Hole Sites for Any Button, Camera, Keys (including Volume +/-, Power switch and Camera), Ports (including Audio output and USB).
  • Imported PU Leather high quality material.
  • Hidden Magnet provides useful features.
  • Support Feature, release your hands when watching movies, photos or ebooks.
Information
Others