Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

»

#4 of 7 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Kalaideng Iceland II Case Motorola Moto E - Moto E Dual

Price Rp 130.000 Beli
Warna

Front cover - When talking using the phone cover the phone with the front cover to reduce the radiation emitted by the phone.
Solid and Durable - Our product is make from thin aluminiun as part of the material so expect the cover to be lasting in harsh condition
Waterproof - The phone cover can help to save your phone is you accidentally spill water on it. However dont purposes dip your phone into the water.
Dirt Resistance - You can clean the cover by simply wipe it with water
User Experience - You can hold your phone computability with our cover

Feature :

  • Ultra-light aluminium materials are used to strengthen cover for solid design and durability.
  • Made from excellent PU materials for waterproof protection.
  • Easy access to all ports and buttons without having to remove the cover.
  • Front cover can be closed to prevent radiation and direct contact between face and phone screen.
  • Dirt-resistant and easily cleaned.
  • Skidproof to ensure your phone does not slip out of grasp.
Information
Others