Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

»

#2 of 17 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Jual Nillkin Anti-Explosion H-Plus Glass Sony Xperia M4 Aqua - M4 Aqua Dual

Jual Nillkin Anti-Explosion H-Plus Glass Sony Xperia M4 Aqua - M4 Aqua Dual
Price Rp 160.000 Beli
Description

NILLKIN Amazing H+ Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector
 
Selected and used Japan imported AGC glass material and HARVES nanotechnology with excellent defensive performance. It owns super high transmittance and high restoring the original color of screen. It supports anti-glare coating to prevent glare derivative. Used tempered glass, its hardness up to 9H; scratch-resistant flowers and blowout. Its surface used Nanometer thin oil coating which is anti-fingerprint, oil rub resistance and effectively preventing and filtering ultraviolet ray. It also fused the global advanced screen protector process technology. Its thickness is only 0.3mm with precise CNC cutting technology. 2.5D edging craft make the film fit the screen easily, combine the film and phone body better. At the same time, there will no risk to hurt our hands in the process. It creates perfect edges; make the film thinner, clearer and safer.

Environmental and silicon coating; quicker adsorption and can be reused after cleaning.

Whole Set :

  • Main Screen  
  • Camera x2
  • Film paste tool (lens wiping cloth, de-dusting film, lens moist wipes, replacement adhesive tape, graphic instruction)
Information
Others