Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» isi testimonial
» lihat testimonial

»

#2 of 2 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Imak Texture Leather Case ZTE Nubia Z5S Mini

Price Rp 150.000 Beli
Warna

iMak Textured leather case with stand securely holds your phone while enclosed in a synthetic leather body. Lightweight and slim profile allows you to carry your phone around easily while providing protection for daily wear and tear.

Feature :

  • High quality leather combined with the environmental protection PC material pan, Jane is still thin, stick to the machine.
  • Surface pressed into squirrel lines (grain) can also be interpreted as fur, perfect feel, prevent slippery, wear-resisting.
  • Abandon complicated buckles on clamshell design, is made of super soft quality silicone mini suction cups, small and light, convenient opening and closing.
  • Lining for super fiber, perfect protection screen; On the clamshell specially reserved the receiver hole location, convenient to answe
  • Fine craft: high frequency welding a integrated, delicate and elegant, ultra-thin minimalist, thin type is deduced  . 
  • Innovation: with the function of video support, liberation of your hands, enjoy the stereo audio-visual anytime and anywhere.
Information
Others