Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» isi testimonial
» lihat testimonial

» »

#1 of 143 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Griffin Survivor Journey Case iPhone 7 Plus (iPhone 6 Plus - 6S Plus)

Griffin Survivor Journey Case iPhone 7 Plus (iPhone 6 Plus - 6S Plus)
Price Rp 400.000 Beli
Warna
Description

Griffin Survivor Journey
Ultra-slim, ultra-rugged drop protection. Journey is super-thin drop protection. Designed for and tested to Military Standard 810-G standards, Survivor Journey is built to withstand 6.6-foot (2-meter) drops onto concrete without compromising safety. Survive 6.6-foot (2-meter) drops onto concrete. Journey’s one-piece shell snaps on to deliver 6.6-foot (2-meter) drop protection. Griffin’s exclusive Impact Dispersion System within its shatter-resistant shell and keeps it safe. Ultra-thin is in. Don’t let the slim profile fool you. Ultra-thin Journey is ultra-protective. Journey is super-light too, weighing in at under two ounces. Sidewalks and city streets, you’ve met your match. Two layers, one tough shell. Journey’s rigid inner shell is made of shatterproof polycarbonate. The outer layer of easy-grip material is durable and wear-resistant, so it’s easy to grip, but still slides smoothly into your pocket.

  • Ultra-slim, ultra-drop protective case
  • Designed and tested to meet or exceed Mil-Std 810-G standards for durability
  • 6.6’ drop protection onto concrete
  • Impact-resistant polycarbonate inner shell
  • Non-slip grip exterior slides easily into your pocket
  • Materials: Polycarbonate, TPU
Information
Others