Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» lihat testimonial
» isi testimonial

Samsung » Smartphone » Galaxy A3

#5 of 37 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Case-mate Naked Tough Samsung Galaxy A3 a300

Price Rp 330.000
Warna
Description

Experience the look and feel of modern case protection with the two-piece Tough case. This dual-layered design beautifully balances the impact resistant polycarbonate hard shell with a shock-absorbing interior cushion. The accompanying flexible bumper provides a secure fit and sleek color contrast. A rugged, textured finish makes it easy-to-hold and grip. 

Detail :

  • Enhanced two-piece design makes Tough slimmer than ever with improved impact resistance and shock dispersion
  • New shock-absorbing flexible bumper provides secure fit and sleek color contrast
  • New interior liner adds greater protection and impressive detailed pattern.
  • Lay-flat bezel design protects your screen from directly contacting surfaces
  • Rugged, textured finish for and easy-to-hold and secure grip
Information
Others