Jual Aksesoris HP - Aksesoris Gadget Online & Lengkap - Arla Gadget
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Testimonial
Agustinus R

Barang pesanan sudah sampai,pelayanannya dari awal order sampai barang dikirim sangat memuaskan.


Agus Nugroho

makasih .barang sdh sampe dan sama dg pic yg ada di web.


Iman Rachmansyah

Thanks gan.. Pesanan sudah tiba dengan selamat. Bener2 recommended seller, 2 hari sudah tiba di tujuan


Wina

Maaf telat testimoninya. Pelayanan oke banget, respon cepat, barang diterima dalam keadaan baik dan sesuai foto di web. Recomended seller deh. Tengkyu.


NUR ULFAH UMAROH
thanx gan, barang sudah sampe dan tepat keesokan harinya. . baguus barangnya, gak kecewa deh pokoknya. .lgsg gw rekomendasiin ke temen kantor

sepatu

thanks gan ... pesenan saya sudah sampai. cepat .. bagus dan bestt recomended. skrang saya tidak ragu lagi. suksess ya


Nana
Fancy Diary Case Sony Xperia J nya bagus banget, makasih ya :) suka banget! 👍

» isi testimonial
» lihat testimonial

» »

#34 of 98 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Baseus 0.23mm PET Soft 3D Anti-UV Glass iPhone 7 Plus

Baseus 0.23mm PET Soft 3D Anti-UV Glass iPhone 7 Plus
Price Rp 85.000 Beli
Description

BASEUS Soft PET Edges 3D Curved Full Screen Tempered Glass Protector Guard Anti-blue-ray
This Baseus complete covering screen protector is made by tempered glass with six-layer construction, high quality. 9H hardness, anti-scratch and shatterproof, can resist sharp objects and absorb impact force from accidental fall. It reaches optical standard transmittance and delivers HD ultra-clear display. The premium tempered glass has an oleophobic nano coating to prevent from contaminants. Super thin 0.23mm, the maximum touch responsiveness offers unrivaled sensitivity. It also adds a layer of anti-blue-ray coating on the surface, effectively filtering short-wave blue rays and harmful ultraviolet radiation, good for eyesight protection. Precise cutting makes the film fit the screen easily and precisely.

  • Six-layer construction, high quality
  • 3D curved full screen complete covering design
  • Soft PET edges, non-deformation and anti-broken
  • Anti-blue-ray layer added, eyesight protection
  • Anti-glare and anti-explosion functions
  • 9H hardness, anti-scratch and shatterproof
  • Super thin 0.23mm, maximum touch responsiveness
  • HD ultra-clear screen display
Information
Others